top of page
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Nyt gourmetkjøtt heime
 

Bestill vårt kvalitetskjøtt for ein uforglemmeleg matopplevelse

Storfekjøtt_edited.png
Kjekjøtt_edited.png

Kjøtt av Skotsk Høylandsfe rett frå garden!

Kjøttet vi leverar kjem frå grasfora Skotsk Høylandsfe som går ute heile livet. Der et dei kun det beste den norsk vestlandsnaturen har å by på. Mange av oksane som vert brukte til kjøttproduksjon er kastrert, noko som vil vere med på å gi ein betre kvalitet over kjøttet. I tillegg er høylandsfe også ein saktevoksande rase som hos oss får minst mulig kraftfor. 

 

Høylandsfeet er kjent for det marmorerte, fine kjøttet. Dette kjem av at dei et det meste dei finn ute som for eksempel gras, urter, blad og kvist. 

 

Skotsk høylandsfe, eller Highland Cattle er ein gammal kurase som stammar frå den gamle nordiske uroksen. Historieforskere meiner det var vikingane som brakte feet over til Skottland. 

Prisliste: 

Dampemør av høylandsfe           130,-/pk (UTSOLGT)

4 pølser, ca 500g

Lindsetmør med hint av chili      110,-/pk (UTSOLGT)

4stk, ca 500g

Sosakjøtt av bankekjøtt               250,-/pk

Kjøttdeig                                        180,-/kg (UTSOLGT)

Pakka i 500g

Grytekjøt                                        210,-/kg  (UTSOLGT)

Pakka i 500g               

Shortribs                                       220,-/kg (UTSOLGT)

Lårtunge                                        270,-/kg 

Grillkjøtt av flatbiff                        280,-/kg (UTSOLGT)

Grillkjøtt av bankekjøtt                 280,-/kg (UTSOLGT)

 

Culottesteik                                    320,-/kg (UTSOLGT)

Surra oksesteik                             360,-/kg 

Brisket                                            360,-/kg

 

Mørbrad                                         380,-/kg (UTSOLGT)

Entrecote                                       420,-/kg (UTSOLGT)

Tomahawk                                     440,-/kg (UTSOLGT)

Ytrefilet                                          460,-/kg (UTSOLGT)

Indrefilet                                        630,-/kg

Produksjonskjøtt                            60,-/kg (UTSOLGT)

Fett                                                  15,-/kg

Oppdelt kraftbein                           40,-/stk

 

 

288616058_7670307916372424_7476888440816433364_n.jpeg
Storfekjøtt_edited.png

OPPDELING AV STORFEKJØTT

1. Tunge

2. Nakke

3. Bog

4. Forknoke

5. Høyrygg

6. Entreóte, tomahawk (med bein)

7. Bryst/bringeside

8. Slagside

9. Filetkam, ytrefilet og

indrefilet

10. Mørbrad

11. Culotte

12. Flatbiff

13. Bankekjøtt/Lårtunge 14. Rundstek

15. Tri-tip

16. Bakknoke

Kjøtt av kje og lam rett frå garden!

Kjøttet vi leverar kjem av kje og geit som går ute på fjellet nesten heile livet. Der et dei kun det beste den norsk vestlandsnaturen har å by på. 

 

Boergeit et det samme som elg, hjort og rådyr der 80% av kosten er kvist og lauv. 

 

Kjøttet på boergeita inneheld 40% mindre fett enn i kylling og har ei gunstig fettsyresamansetning. Kjøttet er også proteinrikt og magert, og inneheld svært lite metta fett og kolestrol. 

 

Boergeit er avla for kjøttproduksjon og har derfor ei større slaktevekt enn den norske geita.

​Vi har også ein liten flokk med gammalnorsk spælsau. 

Prisliste for kje og lam 

Vi selg både heile dyr, halve og finpartert kjøtt. 

Av det finparterte kjøttet kan du velje mellom lår, bog, nakke, kotelettar og sadel. 

 

Pris for heile dyr                             200,-/kg (kje)

Halve dyr                                         210,-/kg (kje)

Kotelettar                                         190,-/kg

Sadel                                                 190,-/kg (UTSOLGT)

Shotribs                                            200,-/kg

Bog                                                    230,-/kg

Lår                                                     250,-/kg

Fårikålkjøtt                                        125,-/kg​

Også tilgjengelig av kje (geit-i-kål)

Fenalår (kje og geit)                          440-,/kg

Pinnekjøtt                                           430,- kg

Pinnebog                                             415,-/kg (UTSOLGT)

Kjekjøtt_instagram.png
Kjekjøtt_edited.png

OPPDELING AV KJE-/ GEITEKJØTT

1. Nakke

2. Bog

3. Sadel/Rygg

4. Ribbe

5. Slagside

6. Lår

Svinekjøtt av utegris

Vi leverar svinekjøtt av slaktegris som har gått ute heile livet. Dei har fått boltre seg i skog og mark, og nytt livet som utegris. Vi kan med handa på hjerte sei at kjøttet kjem frå grisar som har hatt eit godt liv der dei har fått boltra seg i naturen på sine premiss. 

Prisliste: 

Oppdelt svineknoke                         65,-/kg

Griselabbar 2stk                              30,-/kg (UTSOLGT)

Kjøttdeig  (u/salt og vatn)             145,-/kg

Pakka i 500g            

Grytekjøtt                                        180,-/kg 

Pakka i 500g      

Buklist                                              75,-/kg (UTSOLGT)

Produksjonskjøtt                             50,-/kg (UTSOLGT)

Pakka i 2kg

Kotelettar                                       150,-/kg 

2pk og 4pk

Nakkekotelettar                             170-,/kg 

2pk og 4pk

Grillbein 2 stk                                 130-,/kg

 

R​ibbe                                               180,-/kg (UTSOLGT)

Svineplomme                                  175,-/kg (UTSOLGT)

Surra skinkesteik av bog               150,-/kg (UTSOLGT)

Surra skinkesteik                           165,-/kg 

(uten svor)

Indrefilet                                          210,-/kg 

Bestilling

Takk for din melding! Du vil bli kontaktet via e-post, eventuelt telefon, for mer informasjon om ønska produkt og utlevering.

© 2023 av Lindset Gard

bottom of page